BejelentésSpanyol tengerpart
.....aki itt jár jól jár.....

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

SPANYOLORSZÁG RÖVID ISMERTETÉSE

Szeretnénk Önökkel megismertetni Costa Blancát, mely Spanyolország középső részén, több mint 210 km hosszan helyezkedik el. Fővárosa Alicante, mely két részre osztja, északi és déli részre.
Alicantétól délre, La Manga felé haladva, lagúnák és sós tavak, déligyümölcs- és zöldség plantázsok, valamint természetvédelmi területek tárulnak elénk.
A változatos partszakasz tiszta öbleivel, hosszan elnyúló homokos strandjaival és festői szikláival várja egész évben a pihenni vágyókat.
Costa Blancán évente több mint 300 a napsütéses napok száma, igen kellemes klíma jellemzi. Téli időszakban kb. 12-20 C van, nyáron 28-35 C, a víz hőmérséklete kiválóan alkalmas a fürdőzésre.
Ipari területek egyáltalán nincsenek a környéken, így a Világ egészségügyi Hivatal (WHO) és az UNO a régió klímáját a világ legegészségesebbjének tüntette ki.
A sóstavak párolgása, a levegő tisztasága miatt a klímája kiváló gyógyhatással van a neurodermitis- és apsoriasis, a reumás-fekélyes, szív- és vérkeringési, valamint asztmás betegségekre.
A déli Costa Blanca fontosabb partmenti városai közé tartozik Torrevieja, amely 35km-re délre fekszik az alicantei reptértől, és 25 km-re északra Mar Menotól.
Az egykori kis halászfalu ma már teljes infrastruktúrával, jachtkikötők egyik legnagyobbjával és hosszú strandpromenádéval rendelkezik. A közvetlen közelben további 4 jachtkikötő is található.
Torrevieja déli részén fekszik a Playas de Orihuela, itt található az építkezések többsége, az ápolt villanegyedek, teniszpályák, golfpályák, kisebb jachtkikötők.
Torreviejától északra fekszik egy kb. 17 km hosszú finom homokos strand, amely természetvédelmileg védett erdővel van körülvéve. A régió tengervize minősége miatt egész Európa számára ismert. Az EU több strandot kék zászlóval tüntetett ki, ezzel csak a legtisztább és legbiztonságosabb strandok rendelkeznek. Sok észak- és közép- európai ember Torrevieja és környékén találja meg nyugdíjas éveire a nyugalmat, ezért is sokszínű kulturális lehetőség nyílik mindenki számára (európai clubok, nemzeti ünnepek, stb.)
Négy nagy és érdekes város várja Önöket városnézés és bevásárlási lehetőségekkel:
Alicante ( kb. 270 000 lakos ) a legszebb strandsétánnyal és festői óvárossal,
Elche (kb. 200 000 lakos) Európa legnagyobb pálmaparkjával,
Murcia (kb 380 000 lakos) az impozáns középkori katedrával,
Cartagena (kb. 180 000 lakos) kikötőváros a gyönyörű tanácsházával.
A környéken öt 18 lyukú golfpálya van, további öt a tervben szerepel. A közvetlen közelben fekszik a nagy Sóstó, amiből a XII. század óta nyerik a tengeri sót.
Az említett területeken nagy hotelláncok nincsenek, így tömegturizmus sincs, mint Spanyolország többi részén. A legtöbb idelátogató saját ingatlannal rendelkezik, vagy nyaralót bérel.
Az ingatlan ára ebben a tartományban a legolcsóbb, viszont a legdinamikusabban emelkedik.
Reméljük rövid tájékoztatásunk meghozza a kedvüket a Costa Blanca megtekintéséhez és felkeltettük érdeklődésüket egy igen kedvező befektetés iránt!
Bármilyen más információra van szükségük, forduljanak bizalommal hozzánk!
spanyolingatlanok88@gmail.com

Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!